LID WORDEN

Als bewoner van de Rembrandtstraat of de Van der Helststraat heeft u de mogelijkheid om lid te worden van de buurtvereniging ”Alteveer”.

Jaarlijks organiseert de buurtvereniging meerdere activiteiten voor jong en degene die zich jong voelen. Onder deze activiteiten zijn een aantal jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering met daaraan gekoppeld een gezellige avond, een gezamenlijke BBQ-avond met eventueel een leuke activiteit en natuurlijk de Pietenmiddag in december voor de kleinsten onder ons.

Wij zijn dan ook verheugd, als wij u als nieuw lid mogen verwelkomen bij onze buurtvereniging.
De bijdrage voor volwassenen (vanaf 18 jaar) bedraagt slechts € 6,- per persoon per jaar.
Inwonende kinderen tot 18 jaar zijn dan automatisch gratis lid.

Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier downloaden, u kunt deze vervolgens invullen en inleveren bij Leon Post op Rembrandtstraat 11.

Aanmeldingformulier