INSPRAAK

Regelmatig zijn er punten waar het bestuur graag een mening van de bewoners wil hebben. Hieronder vind je een aantal van deze punten. Wij hopen dat wij jullie mening mogen ontvangen. Dit kan per email naar info@buurtverenigingalteveer.nl.

Contactpersoon Rembrandtstraat:
Voor een deel van de Rembrandtstraat zoeken wij nog een contactpersoon.
Kun jij voor de activiteiten een nieuwsbrief verspreiden en ophalen?
Vind je het leuk om contact te leggen met nieuwe bewoners?
Laat het ons dan weten!

Bloembakken/schalen:
In de straat zijn meerdere verhogingen. Voor deze verhogingen kunnen wij bloembakken/schalen krijgen van de Gemeente Ommen. Voorwaarde is wel dat wij zelf zorgdragen voor het vullen en onderhoud van deze bakken. Graag willen wij weten, of er in de buurt draagvlak is voor dergelijke bakken of dat er tegenargumenten zijn om ze juist niet te willen hebben.

NL Doet & Burendag
Ieder jaar schrijft de buurtvereniging zich in bij het Oranje Fonds voor NL Doet en de Burendag. Hiervoor ontvangen wij dan een bijdrage om de activiteit (deels) te kunnen bekostigen. Heb je een goed idee, om op zo’n dag te organiseren, laat het ons dan weten.